Автор
Ева Григорова

Ромина Тасевска категорично отрече слуховете за ново бебе

Ромина Андонова-Тасевска категорично отрече слуховете, че чака четвърто дете, и разказа, че в кухнята на „На кафе“ готвят толкова вкусно, че не може човек да не качи някой и друг килограм.

Да припомним, че Ромина Тасевска вече е майка на три деца.

View post on Instagram
 

Миската активно почиваше в баровския курорт Лозенец заедно със съпруга си и трите си деца и упорито не показваше корема си, което дава повод на зрители да се съмняват в думите ѝ. Може би красивата ко-водеща на Гала ще съобщи щастливата новина след месеци, когато се увери, че с бъдещия нов член на семейството всичко е наред. Ромина и мъжът ѝ се завърнаха окончателно в България през 2019 г. Преди това живееха доста време в Тайланд заради професионалните ангажименти на футболиста, който е от македонски произход.

В екзотичната държава Тасевска роди синовете си – Давид през 2014 г. и Антонио през 2016 г. Най-голямото им дете – дъщерята Дариа, се появи на бял свят в Израел, където изкараха 2 години. Не е изключено обаче наистина да е напълняла и затова да избягва снимките по бански.

View post on Instagram
 

34-годишната Ромина продължава да получава упреци в социалните мрежи, че ходи с къса прическа, която отива повече на мъжете, но твърди, че с нея се чувства не по-малко женствена. Факт е, че миската има правилен череп и идеално лице, на което отиват всякакви видове прически.

Четете още: Снежана Макавеева претърпя сложна операция заради травма в "Сървайвър"