Ромина Тасевска влезе в болница

17 октомври 2020 | 07:12
6299
5
Инстаграм
5

Половинката на футболиста Дарко Тасевски - красивата Ромина, е била приета спешно в болиница. Бившата Мис България се е почувствала уморена и е потърсила консултация със специалист.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

И пак ще спомена ранната диагностика Дълги години се чувстах изтощена, уморена и трудно задържах концентрацията си, но го отдавах на умората- три деца, собствен бизнес, учене + перфекционизмът, който ме гони Когато нещата започнаха да излизат извън контрол и от сутринта започваше моята борба с деня, реших да се консултирам с лекар ‍ Оказа се, че нещата не са никак прости. След множество изследвания ме диагностицираха с желязодефицитна анемия- анемия, предизвикана от недостатъчно колечство на желязото в организма. Всичките ми железни депа са напълно празни. Ето защо, за да ме стабилизират и върнат към нормалния ритъм, в момента съм на парентерална желязна терапия и очаквам състоянието ми да се подобри още днес. Не подценявайте сигналите на вашето тяло, защото аз дълго време го правех и дълго време се чувствах зле. А нещата са могли да се оправят много по-рано и да си спестя много усилия. Погрижете се за себе си преди всичко останало #takecareofyourself #life #health #healthylifestyle

A post shared by - (@rominaandonova) on

"Дълги години се чувстах изтощена, уморена и трудно задържах концентрацията си, но го отдавах на умората - три деца, собствен бизнес, учене + перфекционизмът, който ме гони. Когато нещата започнаха да излизат извън контрол, и от сутринта започваше моята борба с деня, реших да се консултирам с лекар. Оказа се, че нещата не са никак прости", сподели в социалните медии Ромина.

След като са ѝ били направени нужните изследвания, е било установено, че Тасевска има желязодефицитна анемия, предизвикана от недостатъчно количество желязо в организма. "Всичките ми железни депа са напълно празни. Ето защо, за да ме стабилизират и върнат към нормалния ритъм, в момента съм на парентерална желязна терапия и очаквам състоянието ми да се подобри още днес", сподели красавицата.

"Не подценявайте сигналите на вашето тяло, защото аз дълго време го правех и дълго време се чувствах зле. А нещата са могли да се оправят много по-рано и да си спестя много усилия", призова своите последователите си тя.

Още по темата

Коментари

5 Иван
  17 октомври 2020 | 19:02 отговор
 

Това се оправя много лесно. Всяка сутрин се взима една чаена лъжичка джамджийски пирончета с малко вода на гладно.

 
4 аз
  17 октомври 2020 | 17:07 отговор
 

"Всичките ми железни депа са празни ... явно и в главата си празна ... оздравявай бързо и в главата и депото

 
3 Макс
  17 октомври 2020 | 12:41 отговор
 

Не съм специалист, но анемиите по принцип се предавата наследствено. Тази е от най-леката форма и може да се контролира успешно с един здравословен и балансиран начин на живот - като почти всички заболавания, диагнози и особени състояния. Препоръчително е консумацията на сварена коприва която е много богата на желязо.

 
2
  17 октомври 2020 | 10:13 отговор
 

Една от малкото наши хубавимиски.

 
1
  17 октомври 2020 | 09:16 отговор
 

СЛУЧВА СЕ, ДЕРЗАЙ ТЕ!

 
 
аз
17 октомври 2020 | 17:07

здравей те ... виждаш ли колко си неграмотно ?

 
GOSHKO
17 октомври 2020 | 18:23

Едва ли....

Добави Коментар

Най-четени