Кристиано Роналдо се радва на любовта на красивата Джорджина Родригес и се грижи за четири деца. Но само едно от тях – Алана Мартина, е родено от половинката на футболиста. Останалите три – Кристиано-младши (10 години) и близнаците Ева и Матео (3 години), са от сурогатна майка.

View post on Instagram
 

Интересен е фактът, че досега никой не е успял да открие сурогатните майки, въпреки цялото старание на медиите. Знае се, че близнаците Матео и Ева са се родили в градчето Ла Меса в Сан Диего. Изражда ги известният лекар Мария Кастиьо. Твърди се, че и Кристиано-младши е роден там, но майката на португалеца Долорес твърди, че той вижда бял свят във Флорида.

View post on Instagram
 

И двете жени, които са дарили яйцеклетки, за да се родят децата на Роналдо, са мексиканки, пишат медиите. Футболистът е получил право да избира между повече от 100 жени. Роналдо е търсил определени фактори на наследственост - спортен ген и красиви черти. Жените са получили по 10 милиона евро, за да не говорят и никога повече да не търсят децата си или Роналдо.

Жените, които са износили и родили децата пък, най-вероятно дори не знаят за кого са били бебетата, защото са били наети от агенция, писа Lupa.

View post on Instagram
 

Адвокати от Португалия обаче твърдят, че един ден Роналдо може да си има големи проблеми и дори да се стигне до съд.

Претенции могат да предяват жените, които са дарили своите яйцеклетки. Между португалеца и тях има споразумение, но законите в родината му забраняват сурогатните споразумения.

„Ако един ден тези жени решат, че искат да гледат децата си и да бъдат с тях, то никакви споразумения не могат да ги спрат. В Португалия това е забранено със закон и договорите на Кристиано с тези жени няма да важат пред съда. Ще бъдат обявени за невалидни и делото ще влезе за разглеждане“, казва адвокат Стефани Кабалеро, която се занимава с въпросите на сурогатното майчинство.