"Язък за новата ми ноктопластика", били първите думи на Русата Златка, след като подпалила дома си при опит да сготви.

Насъбралото се множество от съседи и зяпачи, както и пожарникари, които се притекли на помощ били сащисани от коментара на плеймейтката.

Нескопосаният опит на пишман кулинарката да сготви вечеря всъщност едва не я убил. Златка Райкова изгорила половината си къща, защото забравила това, което готви на котлона. Това твърдят съседи на сексапилната звезда.

Същата обаче се досетила все пак, че е хубаво инцидентът да се пази в абсолютна тайна, защото можела да стане за смях на всички, които я познават в България.



Самата плеймейтка обаче очевидно е нарушила мълчанието си и историята стигна до "ушите" на kliuki.bg. Тя добавя нов щрих към образа на и без друго скандалното момиче. Най-забавното и комичното в цялата история е това, което се спомена - че Златка жалела най-вече за изгорените си нокти.

Другото интересно обстоятелство, което впоследствие е излязло наяве е, че пилешките крилца, които Златка е пържила, били оставени на произвола на съдбата, тъй като силиконовата хубавица се заплеснала в телефонен разговор. Вместо да си признае пред пожарникарите, че се е отнесла в клюки, тя им споделила, че се е унесла в разговори със съседи на терасата. Така съвсем забравила за манджата и когато се върнала в кухнята, пожарът се бил разгорял с пълна сила в дома й.