Рускинята, отказала на Роналдо, си пусна снимка само по... шоколад!

Руският модел Лилия Ермак, станала известна като жената, която отказа на Кристиано Роналдо, отбеляза своя рожден ден. И то не как да е, а със снимки, които изпотиха мъжката част от нейните 1.6 милиона последователи в Инстаграм.

Красивата синеока блондинка отново впечатли всички. Лилия явно не обича традиционните неща. И вместо да си пусне фотоси с торта и свещички, тя изненада с две снимки на които е чисто гола. Едната си гърда прикрива с буркан, пълен с течен шоколад, а другата е намазала с вкусното му съдържание.

View post on Instagram
 

"Понеже остарявам с една година, днес е тъжен ден, затова пускам "забавна" снимка, ядейки любимия си десерт. Вкусът е по-добър от този на торта", гласи посланието ѝ.

Разбира се, феновете ѝ не само отправиха пожеланията си към нея, но, провокирани от сексапила ѝ, изписаха безброй комплименти за външния ѝ вид.

В началото на август т.г. в. The Sun разказа на читателите си как преди години Лилия става една от малкото дами, казали "не" на четирикратния носител на наградата "Златна топка", по свой си начин.

View post on Instagram
 

Роналдо останал разочарован, след като не получил отговор на съобщенията си към красавицата.

Чуждестранни медии твърдят, че португалецът бил запленен от визията ѝ, затова ѝ писал в Инстаграм, но Емрак по никакъв начин не му отвърнала. Очевидно световната му слава нямала никакво влияние върху нея и тя предпочела да не излага щастливия си брак на риск заради някаква авантюра, пък била тя и с рекордьора по отбелязани голове в Шампионската лига.