Автор
Woman.bg

Рут представя дебютния си албум „Within Whispers“

Подготовката по дългоочаквания албум на Рут изпита търпението на феновете.

И точно поради тази причина, датата 9 април ще бъде много специална за любителите на качествена българска продукция.

Столичният Sofia Live club ще отвори вратите си за една незабравима музикална вечер, в която певицата ще представи дебютния си албум „Within Whispers“.



Посетителите ще имат възможността да чуят за първи път всичките 12 песни от албума, както и хитовите „Близо”- събрал 4 номинации в годишните музикални награди на БГ Радио и “Fever”.

В синхрон с пленяващия глас на Рут, на сцената ще излязат талантливите музиканти Филип Александров (Фи) - кийборд, Теодор Иванов– барабани, Стоян Джаферов - китара и Симеон Петрунов – бас.

Но добрите новини за феновете съвсем не свършват до тук. Вечерта обещава още много приятни изненади. Vladzen от Phormatic Visual Lab ще допринесе за запомнящото се преживяване. По всичко личи, че събитието е подготвено с много настроение и професионализъм.

Началото е предвидено за 22:00ч, като на входа, феновете ще могат да закупят самия „Within Whispers”. Предварителната продажба на билетите е 10лв от мрежата на Eventim, а в деня на събитието входът е 15лв.



Предстои една позитивна вечер, в която меломаните ще имат възможността да се насладят на освежаващия коктейл от соул, фънк и R’n’B музика, по специалната рецепта на Рут.