От няколко дни фолк певицата Кали е едно от най-обсъжданите имена в светските хроники. Изпълнителката даде интервю в тв ефир и разкри защо се е разделила с бащата на третото си дете - Влади.

Тя разказа, че в продължение на 6 години е издържала Влади, а в замяна на това е получавала ограничения да не излиза много често с приятелки, както и обидни квалификации. Самата Кали не крие, че и преди двамата с него са се разделяли, но в крайна сметка отново са заживявали под един покрив. Този път обаче краят значи "Край"!

"Това не е първата ни раздяла - имаме няколко раздели с него през годините. Любовта ми към Владимир беше наистина огромна. Жертвите, които съм направила, за да бъда с него, са огромни. Ние нямахме спокойна връзка. Имахме връзка, пълна с много емоции и за съжаление голяма част от тях негативни заради липсата на доверие, заради липсата на готовност да се справи с другите ми две деца. Излязох от тази връзка смазана и унищожена, като срутена сграда", започна разказа си Кали.

Според певицата причината за раздялата им се дължи основно на три причини. "Първата причина за раздялата ни е, защото ме обижда и не ми вярва. Втората е, че той никога не успя да се смири и да приеме децата и приятелите ми. И третото нещо, заради което не можах да се смиря с него е липсата на отговорност към домакинството на едно семейство и това да ми гледа моите средства".

Самият Владимир намира решението на своята екс половинка да даде това интервю за подло.

"Огорчен съм от думите ѝ. Всяка нейна дума беше лъжа или поне не цялата истина. Как не каза едно благодаря за всичко, което съм направил за нея, децата и майка ѝ. Тя каза в интервюто, което даде за предаването „Папараци“, че ми прощава, но не разбрах за какво. За това, че ме заряза и ми изневерява с месеци?", казва Владимир, цитиран от в. "България днес".

"Причината да се разделим с Кали е изневяра от нейна страна. Тя имаше връзка с друг мъж преди нашата окончателна раздяла. Кали е тази, която ме заряза и сложи край на връзката ни", признава бившата половинка на фолк певицата.

За пословичната ревност на Влади певицата спомена и в интервюто, което даде. Тя подчерта, че бащата на третия ѝ син не е разбирал отчасти работата ѝ. "Част от моята работа е да флиртувам. Това го изисква работата ми. Не си давам телефона на някой мъж, за да ми звънне да пием кафе, давам си го заради работата".

Независимо от това, какво ѝ се е случило и кой какво говори за нея Кали се оприличава на птицата феникс, която възкръсва от пепелта и винаги оцелява. Дори и след трети неуспешен опит в любовта, тя твърди, че преминава през неуспехите със силата на характера си.