Салма Хайек захвърли всички дрехи, за да отпразнува достигането на впечатляващите 12 000 000 последователи в Инстаграм.

Актрисата не просто се съблече, а се щракна, докато лежи гола по време на процедура по акупунктура. От гърба на звездата стърчат 12 специални игли, всяка от тях, символизираща по един милион от последователите на актрисата.

"Много съм благодарна на всички вас за любовта и подкрепата", написа Салма Хайек.

За по-малко от ден публикацията натрупа близо 800 000 харесвания. Не липсваха и възторежните коментари от страна на фенове на актрисата, поздравяващи я за успеха и пожелаващи ѝ още много поводи за празнуване в професионален и личен палн.

View post on Instagram
 

За радост на феновете си в Инстаграм, 53-годишната красавица често позира без дрехи за снимки в социалната мрежа. От кадрите е видимо, че актрисата все още притежава красива фигура, която няма как да остане незабелязана. А каква е тайната на Салма за перфектна визия? Бульон от месо. Това разкри самата тя наскоро по време на свое интервю.

Поне два дни от седмицата секси латината кара само на такъв бульон и е категорична, че подобна "диета" не само ефикасно сваля килограми, но и значително подобрява състоянието на кожата, заради колагена, съдържащ се в блюдото.

View post on Instagram