Самотна майка с булимия и невроза: Историята на Биляна Лазарова

14 октомври 2020 | 12:20
31706
2
снимки: Instagram
2

Всички знаем, че социалните мрежи често са платформа, която няма нищо общо с реалността. Често там виждаме снимки, на които животът на другите изглежда перфектно. Самите те са перфектни - без нито едно несъвършенство и винаги толкова бляскави... Но това е една голяма илюзия и доказателство за тези ни думи е признанието на Биляна Лазарова, която много от вас познават като "Биляниш".

19-годишната красавица, която от скоро е и самотна майка, отдавна знае как се печелят последователи в Инстаграм, а профилът ѝ там вече се радва на над 140 хиляди такива. Само че животът ѝ съвсем не е това, което изглежда на снимките. Наскоро тя призна за дълго пазена тайна, която винаги ѝ е тежала, а именно - че води битка с тежко хранително разстройство.

Биляна сподели, че страда от "булимия невроза" и през по-голямата част от всекидневието си тя не може да мисли за нищо друго. Ето точните ѝ думи, с които тя изрази подкрепа към всички в нейното състояние:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

good night, my loves #gn#soon @illumminee

A post shared by BILYANA LAZAROVA (@b_lyanish) on

"Най-накрая събрах смелост да сваля своята маска. За първи път заставам зад вас , за да разкажа своята история. За всички вас,които страдате,за всички вас,които се борите,които плачете тайно и се криете от близките си. Това съм аз и това е МОЯТА битка.

Битката с хранителните разстройства. Зад лъскавите рокли и широките усмивки се крия аз,човешко същество,което носи своите демони както всички останали. От години насам се боря с “булимия невроза” и ще продължавам да се боря. Травмиращи събития отключиха в мен това психично заболяване,което тормози мен и организма ми вече толкова време. Килограмите ми и цялостната ми визия и състояние се променят ежеседмично и всеки,който се е сблъсквал с хранително разстройство ще ме разбере.

Не спиш,не мислиш за нищо друго и понякога дори нямаш сили да живееш. Това е тук за всички вас,които губите вярва в себе си и ви идва в повече. Не сте сами и всички водим БИТКИ. Пътят към вътрешния мир е дълъг и трънлив. Пазете сърцата си и не падайте духом”.

Ние от своя страна поздравяваме Биляна за смелостта да ни допусне във вътрешния си свят и за това, че намира сили да се бори за мечтите си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GIVEAWAY Спечели ваучер на стойност 250 лв, за татуиране в @inkfactorybg и по-специално при @ivetapanova. Тя направи този шедьовър посветен на моето най-скъпо Условия за участие: Харесай тази снимка последвай @inkfactorybg Отбележи в коментар поне 2 приятелки, които биха се включили Можете да коментирате неограничен брой пъти. Повече коментари, по-гoлям шанс да ви изберем. Големият победител ще бъде изтеглен от мен в неделя (13.09.2020). Побързайте да се включите и УСПЕХ #ink#tattoo

A post shared by BILYANA LAZAROVA (@b_lyanish) on

Четете още: Ах, тази Биляна Дол! Сръбската красавица накара Божинов да съжалява горчиво (Снимка)

Още по темата

Коментари

2
  24 февруари 2021 | 12:37 отговор
 

ТАЗИ ТРОМАВА КРАНТА Е БОЛНА ОТ ТЪПОТА И ТОВА Е ОТЧАЯН ОПИТ ДА СЕ НАПРАВИ НА ИНТЕРЕСНА!ГЛЕДАХ ВИДЕО В КОЕТО СТИСКА ЗА ВРАТА И ДУШИ СЕБЕПОДОБНА ПАТКА ЖАДНА ЗА СЛАВА),ДРЪЗНАЛА ДА СЕ КАЧИ НА СЦЕНАТА ДО НЕЯ :))))

 
1
  09 февруари 2021 | 01:29 отговор
 

Булимия невроза.... като не си правилно възпитан да развиваш и ума и душата си, а да се грижиш само за визия...

 

Добави Коментар

Най-четени