Самоубийство, убийство или нелеп инцидент след употреба на наркотици: Какво се случи с Денис Теофиков?

Новината за смъртта на 21-годишния попфолк изпълнител Денис Теофиков дойде като гръм от ясно небе. Той имаше обещаваща кариера и за краткия си земен път успя да спечели безброй почитатели, имаше приятелка, с която е изживявал щастлива любов през последните месеци и нищо не издаваше, че последните му дни са били истински ад и е бил склонен да сложи край на живота си.

В момента се работи по три възможни версии за трагедията - убийство, самоубийство или нелеп инцидент. По думи на приятелката му, която разбрала за смъртта му едва час, след като се е случило падането, той се е борел с мрачни мисли и е бил в дълбока депресия. Не е имал желание да поддържа профилите си в социалните мрежи, а славата и нощният живот още повече задълбочили влошеното му психическо състояние.

View post on Instagram
 

Съществуват и подозрения, че той може да е бил бутнат от терасата, или просто политането му да е било нелеп инцидент след употреба на наркотици или алкохол. Според източници в жилището са открити забранени субстанции, но все още не е известно дали Денис е употребил от тях в този ден. Приятелят, с когото е бил певецът, вече е разпитан.

Приятели на попфолк звездата издали, че той е живеел с много мрачни мисли през последните си месеци и е напълно възможно комбинацията между тях с алкохол или наркотици, да е довела до решението му да сложи край на дните си.

View post on Instagram
 

Тепърва предстои да бъде изяснено дали в кръвта му са открити подобни вещества.

Четете още: Денис Теофиков умря на 21 години