Сашо Кадиев е безнадеждно влюбен, не се откъсва от новата си

По всичко личи, че Сашо Кадиев е лудо влюбен в моделката Ивелина Чоева, която е с почти 15 г. по-млада от него. Двамата вече не крият връзката си, след като актьорът напусна майката на дъщеря си, Таня, преди близо година.

В момента Сашо и Ивелина са неразделни и се носят щастливо на крилете на любовта. Съвсем наскоро красавицата отпразнува и рождения си ден в компанията на приятели и разбира се, на новия си любим. Малко след тържеството моделката е заминала за Испания, но сама, тъй като Кадиев е в София заради натоварената си работна програма.

View post on Instagram
 

Любовта между Сашо Кадиев и Ивелина се заражда още през есента на 2019 г., когато красавицата гостува в предаването "Преди обед". Месеци след това аферата им продължава, а по това време водещият все още е с дългогодишната си половинка Таня, от която има и дъщеря. Но явно любовта му с Чоева се е оказала наистина силна, защото преди няколко месеца той официално взе решението да напусне майката на детето си и да започне на чисто с моделката. Двамата вече са заедно от година и половина.

View post on Instagram
 

Четете още: Лияна вдига сватба с адвокат?