Сашо Кадиев представи своя брат-близнак и проговори за новата си любов

14 май 2021 | 12:42
21946
2
Инстаграм
2

Сашо Кадиев най-накрая проговори за новата си любов Ивелина Чоева. Това се случи в студиото на предаването "Преди обед". Водещият влезе в образа на свой брат близнак - Желязко Кадиев, и представи видеото, което засне заедно с братя Аргирови - на парчето "Вирусът Любов". В клипа участва и самата Ивелина.

"Ивелина Чоева е много красиво, хубаво момиче - млад предприемач, топ манекен. Направи платформа за борба срещу насилието над жените, има и корица на "Вог", каза Желязко Кадиев за гаджето на брат си. "Мисля, че Сашо и Ивелина имат нещо много общо. Аз го харесвам това момиче, одобрявам го за снаха", допълни той.

Братя Аргирови пък споделиха, че са избрали да работят със сина на Катето Евро, защото... "Защото сме приятели със Сашо, симпатяга е. Усетих го по тембъра, че хубво пее", каза Благовест.

"Никога не е скучно със Сашо и само като го видя, се усмихвам веднага. Създава невероятно настроение, а и много хубаво пее", допълни Светослав.

Днес беше и официалната премиера на парчето, зад създаването на което стои Игор Марковски.

Още по темата

Коментари

2 Toz
  16 май 2021 | 14:02 отговор
 

E pendel pod prikritie

 
1 ХХХ
  14 май 2021 | 18:25 отговор
 

САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

 

Добави Коментар

Най-четени