Автор
Евелин Попадийна

Сашо Кадиев разказа за свръхестествените си преживявания

Кадиев още от дете вярва, че има живот след смъртта. Пред Светльо Иванов той сподели, че баба му е имала свръхестествени способности и е била близка с Ванга. Бабата на Сашо Данка е майка на Катето Евро. Тя е известна столична гледачка, а опашката от желаещи да научат бъдещето си точно от нея, се виела на улицата пред дома ѝ. В началото бабата гледала на кафе, но Ванга я посъветвала да спре и тя започнала да гледа на ръка. След като интересът към нея се засилил, била арестувана, но по-късно памагала на органите на реда за разкриването на тежки престъпления.

View post on Instagram
 

Бившият водещ сподели и за скорошна среща с баща си, който на 27 юли 2012 година си отива от рак. Необичайната среща се случила тази година на същата дата, в Милано, където Кдиев бил на почивка с годеницата си.

„Седнахме до катедралата в едно ресторантче. Седя си и изведнъж реших да си поръчам неща, които татко обичаше – нещо сладко, лимончело, и да му ги нарека, да хапне малко и той, някак си. Когато го направих, изведнъж се почувствах доста добре, приповдигнато, но когато си забождах лъжичката в тирамисуто, изведнъж духът на татко се всели в мен. Някак си се настани в мен и аз 20 минути не можех да мръдна от стола. Ива се отдръпна, прояви уважение и ме остави. Изведнъж ме връхлетяха всички спомени с баща ми, започнах да плача и да се смея едновременно. Всички хубави моменти с него, както и не толкова, минаваха като на лента пред мен“, разказа откровено Кадиев. „После Ива ми каза, че 20 минути съм седял някак изкривен на стола. За мен те минаха като миг“.

View post on Instagram