Сашо Кадиев се похвали с Ивелина, вижте какво й се случи

08 октомври 2021 | 15:43
9134
3
снимки: Instagram
3

За никого не е тайна, че Сашо Кадиев изживява щастлив момент на любовния фронт. Актьорът дори напусна дългогодишната си половинка, за да бъде с красивата и значително по-млада от него моделка Ивелина Чоева.

Откакто връзката им стана официална и от любовница младото момиче се превърна в гадже на Кадиев, двамата не спират да демонстрират любовта си публично. Синът на Катето Евро не пропуска нито една възможност да покаже пред света колко много се гордее с половинката си и преди часове го направи отново. 

Повод за поредната му хвалба бе наградата, която Ивелина получи вчера - "Жена на годината". Красавицата е грабнала приза заради проекта си, свързан с домашното насилие. Оказа се, че по неизвестни причини, това е тема, която много я вълнува. Кадиев обаче пояснява, че самата тя не е била жертва на подобен тормоз. Ивелина развивала проекта си от цели две години, но наградата за усилията си получава едва сега. 

Ивелина Чоева, Александър Кадиев

Четете още: Ето защо Анелия стана дизайнерка

Още по темата

Коментари

3 Непознат
  09 октомври 2021 | 22:28 отговор
 

Що за мазохизъм ..да те плюят и да продължаваш да се цъклиш и хилиш из социалните мрежи. Тази получила заслужена награда . Тя знае как да го прави ...тя е насилник в семейството на този заблуден човек . Насилва него, майката на детето му и детето им.

 
2 Варна
  08 октомври 2021 | 19:45 отговор
 

Аман от тези, станаха едва ли не най публичните личности!

 
1 Живко
  08 октомври 2021 | 16:39 отговор
 

Колкото и да се напъва Сашо, никога не може да настигне майка си, Катето Евро по бройки! Тя беше истински шемет!

 

Добави Коментар

Най-четени