Автор
Весела Георгиева

Секси голфърка стана най-красивата жена

Пейдж Спиранак бе обявена за "най-сексапилната жена в света" за 2022 г. от списание "Максим". 29-годишната Пейдж има почти 3,5 милиона последователи в Instagram и се занимава с голф.

Всъщност русото изкушение е далеч по-известно със снимките си в социалните мрежи, отколкото със спортните си постижения.

View post on Instagram
 

Тя се занимава професионално с голф само две години - между 2015 и 2016 г. След това става модел и печели повече, отколкото на игрището. А сега бе обявена и за най-секси жена на планетата.

"За мен е чест да бъда обявена за най-секси жената в света тази година! - написа Пейдж в Instagram. - Когато ми се обадиха, не можех да повярвам."

View post on Instagram
 

"За мен да си секси означава да се чувстваш комфортно в кожата си и да излъчваш увереност. Затова винаги съм се опитвала да оставам вярна на себе си. За мен е чест да нося тази титла, която е била присъждана на толкова много изключителни жени преди мен.", разсъждава още блондинката.

View post on Instagram
 

Но Пейдж има и критици. Дамите я критикуват за оскъдните ѝ екипчета за голф, благодарение на които моделът печели стотици хиляди лайкове в социалните мрежи.

"Някои хора казват, че карам момичетата да показват плът и да носят изрязани екипи, за да печелят популярност онлайн. Не. Аз казвам всеки да носи, каквото си поиска", коментира американката.