Автор
Woman.bg

Секси пенсионерка: Алесандра Амброзио засенчи всички в Кан (снимки)

Най-сексапилната пенсионерка – Алесандра Амброзио, събра погледите на фестивала в Кан.

Припомняме, че в края на 2017 г. красавицата официално обяви, че се разделя с ролята си на ангел от Victoria's Secret. За сметка на това пък присъствието й на тазгодишния кинофестивал на Лазурния бряг беше едно от най-бляскавите и забележителни.


37-годишната бразилка се открои със стилния си избор на тоалети, които подчертаваха до съвършенство перфектната й фигура.

Ослепителната Амброзио разходи изящно дългите си крака по червения килим за премиерата на филма BlacKkKlansman на режисьора Спайк Лий.

За повода моделката бе заложила на дълга секси черна рокля с гол гръб на любимия дизайнер на звездите Зухаир Мурад. Великолепната й визия бе допълнена от красива огърлица, спускаща се по голия гръб.


Бразилският супермодел разгорещи страстите и по време на премиерата на филма "Соло: История от Междузвездни войни".

Не нея тя премина по червения килим в прозрачна дантелена тъмносиня рокля на Роберто Кавали, която привличаше погледите с дълбокото си деколте и висока цепка, разкриваща перфектните й дълги крака.

Амброзио засенчи всички и на партито на de Grisogono в Кан, на което се появи с черна изящна рокля – дело отново на Роберто Кавали.

Четете още: Кралиците на красотата и тоалетите им на фестивала в Кан