Секси сестрата на Лиз Хърли не желае да излиза с мъж, който не обича кучета

По-голямата сестра на британската актриса Лиз Хърли, 57-годишната Кейт, търси нова любов!



Чаровната писателка има профил в приложението за запознанства Hinge, в който е публикувала свои секси снимки по бикини. От поста си там шармантната дама изрично е подчертала, че не възнамерява да излиза с никого, който не харесва кучета.



Каката на 56-годишната Лиз Хърли се е присъединила към приложението по горещата препоръка на нейните брат и сестра, пише „Дейли мейл“.



57-годишната Кейт Къран от Ледбъри, Херефордшир, е споделила спиращи дъха снимки, на една от които е по розови бански, а на друга - по плажна феерична рокля, с книга в ръка край басейна.



Близък до двете сестри, твърди пред изданието, че основният виновник Кейт да си направи профил в приложението е именно Лиз.



Тя описва себе си като „писател пенсионер“ и атеист.

Кейт живее във вила с три спални в землището на имението на Елизабет Хърли в Херефордшир.



Тя и Лиз винаги са били близки – през 2018 г. Лиз отложила всичките си ангажименти, които имала тогава в Ню Йорк, и долетяла незабавно на Острова, след като синът на Кейт – Майлс, бил намушкан на улицата по време на спор по време на пътен инцидент.

Твърди се, че 21-годишният младеж е бил на „милиметри от смъртта“, след като е бил наръган с нож в гърба по време на кавга с друг шофьор в Южен Лондон.

Четете още: Аня Пенчева за мъжкарството, любимата ѝ дума и жената, пред която се прекланя