Миналата година победата в „Гласът на България“ се изплъзна на трио „Вива“, но сега атрактивните момичета отново са в шоуто и искат реванш. Амбициозните 17-годишни участнички за втори път атакуваха музикалното риалити и успяха да обърнат и четирите стола. В предишното издание талантливите ученички се бяха насочили към отбора на Михаела Филева, но не стигнаха до него. Певицата беше блокирана от Иван Лечев и триото, в крайна сметка, остана при рокаджията. В следващия етап „Вива“ отпаднаха след свирепа битка с голямата фаворитка на легендата от „ФСБ“ - феноменалната вокалистка Ива Георгиева.

Сега Михаела Филева очакваше секси триото най-после да се настани под крилото й, но надеждите й бяха попарени. Треньорката посърна, след като момичетата избраха Графа.Талантливи и колоритни участници от цял свят се бориха за малкото оставащи места в отборите на треньорите в най-гледаното музикално шоу у нас. Женската коалиция между Михаела Филева и Камелия се пропука в неделя вечер, когато зрителите станаха свидетели на първата за сезона битка между нежната половина в журито.

Желанието да опита нови музикални хоризонти завладя Графа, който за първи път показа как се е научил да свири на китара. Пред цяла България и под критичния поглед на колегата си в журито Иван Лечев, Влади Ампов изпълни вечния си хит „Давам всичко за теб“, акомпанирайки си на китара. Въпреки дългия си опит на голяма сцена, Графа призна, че се притеснява и трепери, заставайки на мястото на участниците в шоуто.

Смело решение на млад талант да се представи на кастингите на тъмно с изцяло авторско парче се превърна в прецедент в историята на предаването у нас. Този дързък ход върна Михаела Филева в спомени от първите години на музикалната й кариера, когато самата тя записва собствена песен и години след това не събира кураж да я изпее пред публика. Български певец и актьор с роли в хитови филми като „Хари Потър“, „Агент 007“, „Зеленият път“, режисиран дори от самата Мадона, се връща у нас, за да участва в „Гласът на България“. За това предизвикателство той има най-добрата подготовка – участие в „Гласът на Финландия“, където се класира на четвъртфиналите.

Беквокалистката на поп-фолк дивата Ивана Венета Цонева изневери на лекия жанр и се представи с поп парче. Призна също, че Ивана цени именно умението й да пее от джаз до соул и избра да продължи в отбора на Графа.

Четете още: Как действа кармата и защо в живота понякога не ни върви