Автор
Woman.bg

Селена Гомес била жертва на емоционално насилие

Селена Гомес трогна американските зрители с разтърсващи признания около връзката ѝ с бившия ѝ приятел Джъстин Бийбър.

В интервю пред Националното обществено радио (National Public Radio), 27-годишната певица разкри, че взаимоотношенията с музиканта са я карали да се чувства като „жертва на емоционално насилие“.


Изпълнителката също така призна, че ѝ е било необходимо доста време, за да стигне до този извод и да говори открито по тази болезнена за нея тема.

„Колкото и да не искам да говоря за това, горда съм да призная, че сега съм по-силна от всякога и най-накрая открих начин да премина през това с високо вдигната глава“, каза Селена.



На въпрос, свързан с най-голямата мистерия около песента ѝ Lose You To Love Me, а именно – дали е повлияна от отношенията ѝ с канадския изпълнител, певицата отговори така:

„Чувствах, че имах доста неизказани думи за връзката ни. Знаех, че трябва да намеря начин да кажа това, което исках. Това не е песен, с която искам да покажа омраза. Това е песен, с която искам да кажа – преживях нещо хубаво и никога няма да го отрека“.

Селена Гомес и Джъстин Бийбър се разделяха няколко пъти, но сложиха окончателно край на седемгодишната си връзка през пролетта на 2018 г., а скоро след това Бийбър започна да излиза с дъщерята на Алек Болдуин – Хейли Болдуин. Годежът дойде след месец, а през септември двамата узакониха тайно връзката си.

Четете още: Селена Гомес - от живот в нищета до милионерка!

* В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!