Автор
Ева Григорова

Семейна тайна на моделът Наталия Водянова: след 22 години тя откри сестра си

За супермодела Наталия Водянова семейните ценности винаги са били много важни - за това я обичат милионите ѝ фенове по света.

Рускинята е родена в бедно семейство в Нижни Новгород. Наталия и двете ѝ сестри, едната от които страда от аутизъм и церебрална парализа още от раждането, са отгледани от майка си.
Но едва сега става ясно, че всъщност Водянова има още една по-малка сестра, Маша. Тя била дадена за осиновяване като бебе.

View post on Instagram
 


За това как Водянова намира сестра си след повече от две десетилетия, моделът говори в ексклузивно интервю за американския Vogue.

Както се оказа, когато се ражда Маша, Наталия вече е на 18 години. Бащата на бебето отказва да помогне на майка ѝ. Той вече има трима наследници в ръцете си, единият от които, припомняме, е тежко болен. И затова решават да дадат момичето за осиновяване. Бъдещият супермодел сама е предложила такова решение на майка си.

Дават бебето на семейство от Северна Каролина. Там тя получава името Джени - Дженифър Бърнс.

Според Водянова, по-късно тя се опитала да намери сестра си, но всички опити били неуспешни. Наталия се регистрирала в базата данни за търсене на изчезнали членове на семейството. И едва наскоро службата издала ДНК съвпадение. Така сестрите се намерили след 22 години.

Между другото, самата Водянова за първи път стана майка на 19-годишна възраст. Скоро след раждането тя се омъжи за бащата на детето, нейния любим британски аристократ Джъстин Портман. И въпреки че не беше толкова богат, колкото сегашния съпруг на Водянова, Антоан Арно, той можеше да осигури поне най-необходимото за жена си и нейното семейство.

View post on Instagram
 


Освен това кариерата на Водянова вече се развива много бързо по това време. По-късно Джъстин призна, че съпругата му много бързо започнала да носи пари на семейството много повече от него.

Така че феновете на Водянова чакат със затаен дъх продължението на тази история - те са сигурни, че са им показали само малка част от семейните тайни на супермодела.



Четете още: Сериозно ли: Гущеров изпитал Светлана дали става за жена с мусака