Сериозно ли? Цитиридис и проф. Кантарджиев стават колеги

Професор Тодор Кантарджиев и водещият Николаос Цитиридис са новите попълнения в състава на журито в осмия сезон на „България търси талант“ тази пролет по bTV. Добре познат на цяла България, професорът се присъединява към шоуто извън служебните си задължения и популярната си обществена роля от последните месеци и години. “Дойде време да мислим позитивно, дойде време да се откажем от страха и недоверието, дойде време да се забавляваме, но да имаме едно на ум!”, каза професорът преди да влезе в ролята на жури.

Лицето на късното шоу по bTV – Николаос Цитиридис, ще заеме четвъртия стол пред най-голямата сцена за изява на всевъзможни и неочаквани номера в България. Известен с комедийните си, музикални, литературни и още много други артистични заложби, той влиза със заявката да вдигне градуса на настроението, докато търси онези таланти, които в днешно време могат да вдъхновят изключително взискателната млада публика в ефира и дигиталните платформи на bTV. „Новото начало винаги ми действа ободряващо, а новият сезон на „България търси талант“ обещава точно това - ново начало и за участниците, и за журито, а и за мен в телевизията. Обещавам на себе си и на всички пред екрана, да не правя компромиси и да търся новия талант на България - до край”, сподели развълнувано Николаос Цитиридис.

Явно чрез новата работа на гърка телевизията слага край на шоуто му, което се провали зрелищно веднага след тръгването си. Ако Цитиридис успее да се хареса на зрителите в новото си амплояана жури, със сигурност шоуто му в 22.30 през новия сезон от есента на 2022 година ще спре, разбра Hotnews.bg. То вече бе намалено на половин час в ефира на първата частна телевизия, но продължава да разочарова зрители и шефове с нисък рейтинг.

Нетипичен и различен, но очаквано забавен и много весел – съставът на журито в любимото шоу по bTV вече е пълен. Професор Тодор Кантарджиев и Николаос Цитиридис ще са достойната половина, редом до двете дами – Катерина Евро и Евелин Костова.