Сериозно? Ваня Джаферович е новият Ерген?

12 юли 2022 | 05:39
14978
6
снимки: Instagram
6

Ваня Джаферович съобщи нещо наистина изненадващо. Футболистът, който е известен с отдадеността си към семейството и по-специално към любимата си Евгения, влиза във втори сезон на шоуто "Ергенът".

Той сподели няколко морски кадъра в социалните мрежи, без да уточнява къде се намира сега и с кого, а посланието гласи следното:

"Искам да ви съобщя, че влизам в нов формат, едно ново предизвикателство за мен. Предаването се казва Ергенът, сезон втори. Сигурен съм, че ще се представя по най-добрия възможен начин. Стискайте ми палци!
P.S. Евгения все още не знае, но сигурен съм, че няма да има нищо против". 

След тази публикация, която звучи по-скоро шеговито, мнозина предположиха, че той може би ще влезе като водещ в шоуто или всичко, което е написал е в кръга на шегата. А кой ще бъде следващият най-обсъждан ерген в България, все още остава загадка. 

Четете още: Да си майка никога не е било лесно: Рени още страда по големия си син

Още по темата

Коментари

6 Мария Алексиева
  14 юли 2022 | 13:50 отговор
 

Съгласна съм със всички коментари по повод Джаферович! Аз лично никак не го харесвам, Никак !

 
5 Аз
  13 юли 2022 | 18:33 отговор
 

Един си тръгна ,друг Натрапник на хоризонта ! Как ,Не Разбра,че не е харесван ! Къде двама и той трети ! Смешник!

 
4
  12 юли 2022 | 17:42 отговор
 

В тоалетната да погледнем и оттам ще изскочи този

 
3 Гацо
  12 юли 2022 | 16:00 отговор
 

Махалите го този помияр омръзна ми от чужди боклуци Свършиха ли българите че някакъв си пикльо ще толерираме само срам и позор заБГ

 
2 Ха ха ха
  12 юли 2022 | 15:42 отговор
 

Престанете с тоя джаверович все го слагате като сол на манджа и става все по отвратителен нетлядах сйрвайвър заради него вече става противен с това си поведение все той да звездата

 
1 Стоянов
  12 юли 2022 | 10:16 отговор
 

И вече ши счупа тоз телевизур. Заврете си го тоз у ваще къщи какво сте го пуснали ние да се мъчим с него. Това лие България 15 души на кръст със 300 зора направени известни и ни ги пробутвате. Това не са звезди това не са хора известни с постъпки, това са индивиди насила самоопределили се за уж известни.

 

Добави Коментар

Най-четени