Сестрата на Меган Маркъл издава книга с цялата истина за херцогинята

Полусестрата на Меган Маркъл издава книга, в която разкрива несподеляни досега истини за отношенията си с херцогинята.

Припомняме, че Саманта Маркъл изпитваше към Меган не особено мили чувства. За враждата между двете за първи път се заговори през 2018 г., когато Саманта нарече Меган "егоист и социопат", сравни принц Хари с хамстер, а накрая се извини за обидите.

View post on Instagram
 


Но на Саманта това явно не ѝ стига и днес е подготвила нов удар срещу недолюбваната от нея близка роднина. 56-годишната кака Маркъл планира пореден ход срещу по-малката си полусестра.

Цялата истина, която смята скоро да разкрие пред света, тя вече е написала черно на бяло. Книгата носи многозначитеното име "Дневникът на сестрата на Нахалната принцеса: Част 1" ("The Diary of Princess Pushy’s Sister: Part 1") и излиза на книжния пазар на 17 януари, пише Marie Claire. Неговите 330 страници обещават да разкрият "скрити истини", подчертават от медията.

View post on Instagram
 


"Сред буря от фалшиви новини и медиен хаос, Саманта Маркъл споделя истината за своя живот и семейството си напук на обстоятелства и ултиматуми", споменава се в анотацията в сайта на издателството Barnes and Noble. "Понякога истината наистина е по-странна от измислицата."

Според източници, близки до Саманта, тя е започнала работа над мемоарите си още през 2016 г., когато връзката на Меган с принц Хари става публична, отбелязват от Tatler.
Навлизайки все повече в живот на британското семейство, Меган сякаш успя да си навлече гнева не само на баща си, който не покани на сватбата си, но и на Саманта. Последната пък от своя страна я нарече "повърхностна службогонка" и обвини Меган за това, че е зачеркнала татко им и други членове на семейството, с което е нанесла дълбок удар и болка за цялата фамилия.

През февруари 2019 г. Саманта продължи да отправя словесни атаки срещу по-малката си полусестра, като я описа в Twitter с думите: "богата нарцисистка, наемаща скъпи експерти за връзки с обществеността, за да подобри имиджа си".

View post on Instagram
 

Четете още: Даяна трябвало да се преструва на Камила, за да получи секс от Чарлз