Шарлопова показа пищни форми и проговори за покойния си съпруг (снимка)

Бояна Шарлопова предизвика гореща вълна от въздишки в социалните мрежи. Вдовицата на бизнесмена събира тен от екзотична дестинация и побърза да сподели в стори съблазнителен момент от ваканцията си.

На снимката красавицата е по червен бански, горнището на който едва удържа пищните ѝ форми, готови всеки момент да изскочат навън.

Красавицата става все по-провокативна след кончината на мъжа си, който издъхна в съня си от инфаркт, пише "Марица". Напоследък тя все по-често пуска полуразголени провокативни фотоси по бански, бюстиета и рокли с огромни деколтета.

Дали обаче преливащите прелести на блондинката са дело на пластичен хирург, или са щедър дар на природата, можем само да гадаем.



Преди няколко месеца вдовицата на Шарлопов призна, че годината е била доста тежка за бизнеса им, защото заради пандемията от коронавирус хотелите им останали празни, припомня медията.

Неведнъж тя е споделяла пред медии, че не би се омъжила повторно и не би родила деца на друг мъж. „Трудно ще приема някого другиго от тук нататък, защото Стефан беше голям мъж и винаги ще е еталон, с който ще сравнявам”, откровена е младата жена.

Преди броени часова пък Бояна публикува снимка с прочувствен текст към нея във Фейсбук по повод навършването на 3 години, откакто съпругът ѝ си отиде. "Изминаха три години без теб, любов! Все повече ми липсват разговорите, усмивката, добрата дума, рамото ти, на което да поплача, и най-вече ми липсва любовта ти! Някога отново ще се срещнем, за да довършим това, което бяхме започнали! Почивай в мир!", гласят трогателните думи на Шарлопова.

Изминаха три години без теб, любов! Все повече ми липсват разговорите, усмивката, добрата дума, рамото ти на което да...

Публикувахте от Boyana Sharlopova в Четвъртък, 4 февруари 2021 г.

Четете още: Емануела замества участията с пластични операции (снимка)