Шейховете в Дубай в шок: Русата Златка, Преслава, Мегз и Андреа голи в пустинята

През последните дни впечатление на интернет потребителите правят новините за родни знаменитости, избягали от зимните студове в България в горещ Дубай. Точно така, оказва се, че по едно и също време в столицата на емирството се е изсипала цяла плеяда познайници от българския шоу бизнес.

За да съберат златист загар за Деня на влюбените, за страната с най-разточителен лукс в света отпрашиха Златка Райкова и нейният Благой Георгиев, Антония Петрова със семейството си, Преслава с любимия си мъж, Антония Сандова и Петър от „Фермата”, Миглена Каканашева и Андреа, която пък след Дубай не пропусна да се разходи и из улиците на Истанбул.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

След като Русата Златка показа преди няколко дни как си прекарва времето с любимия ѝ Благо в Дубай, тя сподели поредна порция кадри от горещия рай. От снимките в социалните мрежи на плеймейтката виждаме, че двамата се наслаждават с пълни шепи на романтичната си почивка там.

View post on Instagram
 

Освен да пояздят камили, те са успели да наемат и бъги, с което да покарат из пустинята на Дубай.

View post on Instagram
 

Златка пък се е възползвала от случая, за да позира пред обектива на Благо на фона на тамошните дюни.

View post on Instagram
 


С кадри от Дубай се похвали и Преслава. Там я заведе бащата на детето ѝ, след като двамата бяха на романтична Одисея в Истанбул.

View post on Instagram
 


С гореща целувка от Дубай изненадаха феновете си и новоизлюпената влюбена двойка Антония Сандова и Петър от „Фермата“. Двамата посрещнаха Деня на влюбените именно в Дубай, откъдето открито демонстрираха и горещите си чувства един към друг.

View post on Instagram
 


На почивка в емирството е и миската Антония Петрова, заедно със съпруга си Ивайло Батинков и 2-годишния им син Благовест.

View post on Instagram
 


Дизайнерката Миглена Каканашева, по-позната като Мегз, също се спря на горещия климат на дестинацията, където отмаря в компанията на свои близки приятелки, вместо с партньор. Блондинката се похвали с ваканционния си избор със снимки, на които позира пред обектива по силно изрязани асиметрични бански костюми, с които събира тен край плувния басейн на хотела, в който е отседнала, или сред дюните на пустинята.

View post on Instagram
 

Четете още: Златка и Благой на крилете на любовта в небето на Дубай (снимки)