Шинийд О`Конър се раздели с новия си съпруг след едва 18 дни брак, съобщават британските медии.

Певицата си размени брачни обети с приятеля си Бари Херидж на сватбена церемония в Лас Вегас на 8 декември, но сега съобщи, че с брака й е свършено. О`Конър направи новината достояние на почитателите си чрез публикация на сайта си и разкри, че е разбрала, че бракът й няма да трае дълго още в първите часове след сватбата.

"Скъпи приятели, поради причини, които всички вие ще разберете, исках да запазя това в тайна, но днес ми казаха, че информацията ще изтече в идните няколко дни, каквито и усилия да полагам, за да го предотвратя. Така че сега трябва да ви съобщя лично, за да бъде всичко точно...3 часа след края на церемонията бракът беше опорочен от поведението на някои хора в живота на съпруга ми. Съпругът ми беше много наранен и много тежко засегнат от това преживяване и от отношението на близките му хора към нашия брак. За мен стана ясно, че ако трябва да остане с мен, ще му бъде трудно да издържи... Една жена иска да е радост за съпруга си. Така че, ако обичате някого, оставете го да си отиде", написа О`Конър.

Певицата признава също, че е направила грешка, като е прибързала да се омъжи само няколко месеца след началото на връзката й с Херидж. "Той е прекрасен мъж, аз много го обичам. Съжалявам, че не съм по-обикновена жена. Искрено вярвам обаче, че е болезнено да признаем, че направихме грешка, като прибързахме със сватбата по алтруистични причини и не знаехме или не бяхме подготвени за последиците в живота на съпруга ми и в живота на близките до него хора. Той беше ужасно нещастен и поради това прекратих брака. Мисля, че той е прекалено мил, за да го направи и прекалено мил, за да се хване в капана", сподели О`Конър.

Преди това певицата беше омъжена за музикалния продуцент Джон Рейнолдс и за журналиста Никълъс Самърлед. Тя има четири деца от предишните си връзки, съобщава БГНЕС.