Шок! След скандала за тормоз звукозаписна компания се раздели с Мерилин Менсън

Пет различни жени, сред които и актрисата от хитовия сериал „Западен свят“ - Еван Рейчъл Ууд, обвиниха известния рок изпълнител Мерилин Менсън в насилие и тормоз, пишат световните музикални медии.

Обвинението от Еван Рейчъл Ууд беше публикувано в Инстаграм профила ѝ чак след като се появиха обвиненията от другите четири предполагаеми жертви на певеца.

View post on Instagram
 

„Името на моят насилник е Брайан Уорнър, който е познат на света като Мерилин Менсън. Той започна да ме подготвя за това още като тийнейджърка и ме подложи на ужасяващо насилие в продължение на години“, пише актрисата.

View post on Instagram
 

По думите й Менсън я манипулирал, за да му бъде вярна. Тя се запознава с музиканта когато е едва 18-годишна годишна, а той на 36. Двамата заживяват заедно и се сгодяват. По-късно, обаче, се разделят.

В същото време американската звукозаписна компания "Лома Виста рекординг" прекрати договора на певеца, се казва в изявление пред The Hollywood Reporter, предаде БГНЕС.

"В светлината на скандалните твърдения, изразени днес от Евън Рейчъл Ууд и други жени, които обвиниха Мерилин Менсън, че ги тормоз, „Лома Виста“ незабавно ще спре да популяризира последния му албум", се казва в изявлението на компанията. Решено е да не се работи с Мерилин Менсън по бъдещите му проекти.