Защо ни е шунка върху русалка от фолио, когато имаме шоколад върху гореща плът? И то не на митично създание, а на едни от най-желаните жени в България (и не само!)... Този въпрос ни мъчи от скоро, но ще намерим отговора му след броени дни.

Този петък се задава висококалоричен арт спектакъл, в който главната роля не е само една. Вече повече от година, Христо Сираков, Любен Дилов-син и Борис Гълъбов показват, че сексапилът и изкуството могат да бъдат най-близки приятели и да вървят ръка за ръка в нощна София. На 30 ноември, по повод излизането на броя посветен на победителката на тазгодишния конкурс Playmate Of The Year 2018, Жанета Осипова, сп. Playboy подготвя горещо и сладко Chocolate Art парти точно, каквато ще е и предстоящата корица.



Една от големите атракции за гостите ще е невероятният шоколадов пърформанс на майстора на шоколада - шеф Ради Стамболов. Сладкарят-ентусиаст е подготвил интересно шоу, което ще се разтопи върху кожата на гостите на събитието и разбира се - върху плеймеитките. А те отново ще са провокативни, сексапилни и артистични. Най-горещите изкусителки от последните години ще вдигнат... градуса с елегантен шоу спектакъл. Сред изкушенията ще са миналогодишната, но все така актуална!, сензация Анна-Мария, Брита, Даная, Ива Няголова и Гергана Стаменова. Те ще излязат на сцената заедно с подгласничките на Мис Плеймейт 2018 - Несрин Исинова и Денис Хайрула. А в центъра на събитията ще е носителката на короната - Жанета Осипова. Каква ще е предизвикателната им визия този път предстои да разберем на 30 ноември, в Bedroom Premium Club Sofia, но със сигурност знаем, че ще включва и шоколад...



В навечерието на Коледа с шоколадовите шедьоври ще оживеят и някои приказни сюжети, или по-скоро приказки за пораснали момченца и момиченца, като историята за Седемте снежанки и... Рафи! Да, точно така, партито със специалното участие на Рафи Богосян, ще представи тъжната история за държавата, където заради една ябълка се събират по седем Снежанки, но накрая любовта побеждава. И разбира се, по-добре Рафи от дядо Коледа. От малки учите дъщерите си да се радват на дебели, възрастни мъже раздаващи подаръци, а после се чудите ...защо така!



Бутиковото Playboy Chocolate Art парти е този петък, 30 ноември, от 23:00ч. в Bedroom Premium Club Sofia. Повече информация може да намерени тук: https://www.facebook.com/events/369439350468533/?ti=icl

Снимков материал:

Снимки Playmate Of The Year 2018: Bedroom Club

Снимка шеф Ради Стамболов: Ивелина Берова