Автор
Woman.bg

Шон Пен и Лео ди Каприо на яхта с младите си гаджета

Днес обръщаме поглед към кинолегендите Шон Пен и Леонардо ди Каприо, които заедно със значително по-младите си половинки се забавляват на яхта, обикаляща из френската и италианската Ривиера.

Съдейки по снимките, направени от дебнещи ги папараци, двете двойки видимо се забавляват. Фотографи дори уловиха Шон Пен и любимата му, които скачат във водата, след като имитират Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо в култовата сцена на носа на "Титаник".


Няма как да не отбележим, че възрастовата разлика и при двете двойки е доста впечатляваща.

За справка - Шон Пен тази седмица ще навърши 59, а половинката му Лейла Джордж е само на 27. Въпреки това двамата са щастливо обвързани от три години.

Според източници, близки до влюбените гълъбчета, те нямат намерение да задълбочат отношенията си и на този етап не мислят за деца или сватба.

View post on Instagram
 

Това не важи за другата звездна двойка, забавляваща се на яхтата. Според световните медии 44-годишният Леонардо ди Каприо и 22-годишната Камила Мороне до месеци ще минат под венчилото.

Признаваме си, че приемаме тези твърдения с доза недоверие, защото и при предишни връзки на Лео се е говорело, че той е на крачка от олтара. Актьорът обаче така и не се ожени. И до днес той си е еталон за бохем и женкар, а списъкът със завоеванията му е пословично дълъг и включва все слаби и дългокраки моделки, повечето от тях ангели на Victoria's Secret.

View post on Instagram