С наближаването на 17 юли – дълго чаканата дата на премиерата на седми сезон на култовата сага „Игра на тронове“, много дами се надяват любимците Денерис Таргариен и Джон Сноу най-накрая да се срещнат и влюбят. Е, нищо не ни пречи да продължим да очакваме такава развръзка, но всъщност тя се оказва крайно невероятна, за съжаление. Или поне така загатва самият сериал до момента.
По всичко личи , че героинята на Емилия Кларк най-накрая е загърбила собствената си нужда от мъж и е потънала изцяло в мисията си да води, да бъде кралица, да управлява. Все пак когато за последно видяхме Калиси - майката на драконите, тя бе изоставила изгората си Даарио Нахарис и отплава, за да завладява Вестерос. Очевидно няма нужда от мъж, който да я дърпа надолу и да пречи на мисията й.


Освен това в миналия сезон разбрахме, че Денерис и Джон Сноу вероятно имат роднинска връзка. Видяхме как Едард Старк намира умиращата си сестра си Лиана, след като ражда Джон. До момента ни се загатва, че той е плод на любов между Лиана и брата на Денерис Рейгар Таргариен. Ако това е истина, то значи Денерис е негова леля. Въпреки че кръвната връзка не е кой знае какво препятствие пред любовта в Седемте кралства, подобна развръзка ни се струва малко вероятна. Но всичко това е в сферата на догадките - съвсем скоро ще разберем какво са ни подготвили сценаристите. Макар вече да има доста спойлери, ние не бихме искали да ви разваляме кефа от сериала и затова не ги публикуваме.


До момента онези, които упорито избягват спойлерите, знаят малко за следващия сезон. Преди дни НВО пусна нов трейлър, който само ни оставя още по-нетърпеливи да видим любимите си герои. В двуминутното видео лорд Бейлиш съветва Санса Старк "Да се бие във всяка битка, винаги, в ума си". Виждаме и как Денерис се завръща във Вестерос, а войните й влизат в сблъсък с армията на Ланистър.
Джон Сноу пък разсъждава, че "родовете им винаги са се изправяли заедно срещу общия си враг и са се обединявали независимо от различията си".

Четете още: Луиза снима нов филм с мъжа си и Яна Маринова