Автор
Woman.bg

Сийл нападна Опра за секс скандалите: Ти си част от проблема!

Певецът Сийл нападна тв водещата Опра след вдъхновяващата й реч по време на наградите „Златен глобус“. Той твърди, че тя е знаела за слуховете около Харви Уайнстийн, но не е направила нищо.

Припомняме ви, че по време на тазгодишната церемония Опра получи наградата "Сесил Б. Демил" за изключителния си принос в медиите и киното. По време на речта си тя изрази възхищението си към актрисите, които се превърнаха в лица на борбата за равни права. Тя разкри, че за нея борбата срещу сексуалното насилие надхвърля развлекателната индустрия и засяга всяка „култура, географско разположение, раса, религия, политика или работно място“. Тя завърши с обобщението, че идват нови дни, които ще сложат край на подобен тип несправедливост.

И докато повечето хора видяха в речта и потвърждение на слуховете, че Опра ще се кандидатира за президент на САЩ през 2020 г., певецът Сийл сподели своята доста различна гледна точка.

Той публикува колаж от две снимки на тв водещата в компанията на сексуалния хищник Харви Уайнстийн с надпис: „Когато си част от проблема в продължение на десетилетия, но изведнъж решиш, че си решението“.

View post on Instagram
 

Все още не е ясно дали 54-годишният певец има доказателства, че Опра наистина е знаела за ужасяващото поведение на Уайнстийн, но няма как да не се замислиш каква част от известните личности, които днес застават срещу него и в подкрепа на неговите жертви, всъщност в продължение на дълги години са знаели за сексуалните му издевателства.