Автор
Христина Кирилова

Силвена Роу става водеща на шоу за секс

Силвена Роу сподели за най-новото си предизвикателство - ново шоу, в което тя ще говори за двете си най-любими неща. Храна и секс. Това ще бъде и името на предаването, което ще можем да гледаме единствено в Youtube и няма да бъде излъчвано в телевизионния ефир.

За "Храна и секс" шеф Роу сподели сама в социалните мрежи, като разкри доста пикантни тайни за самата себе си и колко оргазма са ни нужни на година, за да бъдем здрави и щастливи:

View post on Instagram
 

„Има две неща, в които аз надминавам себе си! Храна и секс! Аз мисля и говоря за двете доста... Пък и те са си най-добрите уреди за биохакване. И двете са най-важното за живота на тази планета! Ще ви разкрия кои храни са най-големите афродизиаци. „Храна и секс“ е най-вече образователно, пикантно, красиво, сочно с чудесни рецепти, а и интересни гости.

Знаете ли, че ако успеете да имате 200 оргазма на година, вие ще активирате процеса на автофагия, при който организмът се самопрочиства от вредни, стари или болни клетки. Очаквайте неочакваното! Нека станем здрава нация с потентен апетит към всички аспекти на живота. Започва се със здравословната храна. Ще чуете от най-големите специалисти в тези насоки! Ще е полезно, интересно, любопитно, различно, сочно и пикантно“.

View post on Instagram
 

Още в първи епизод на шоуто Силвена обеща да сподели новия си хранителен режим, с който е успяла да се раздели с цели 10 кг. Освен това, тя ще има секси асистент, който ще ѝ помага в приготвянето на храната.

Четете още: Еха! Джулиана Гани вече има ново семейство