Силвена Роу видимо отслабнала - изглежда фантастично до Алекс Богданска (СНИМКИ)

Силвена Роу шашна всички с визията си. Тя изглежда страхотно в компанията на инфлуенсърката Алекс Богданова. Личи си, че е положила доста грижи за себе си и доста се е вталила.

View post on Instagram
 

Благодарение на усилени тренировки и здрасловно хранене, шеф Роу драстично отслабна. Личи си, че Силвена се гордее с новата си визия и не крие този факт. На по-стара нейна снимка си личи, че резултатие, които е постигнала са видими!

Кадър: Chef Силвена Роу посреща Наум Шопов и годеницата му Теа в „Моето звездно парти“ по bTV

Заедно с Алекс Богданова те присъстваха на премиерата на вълнуващата семейна сага „С река на сърцето“, дело на режисьора Мартин Макариев.

Сериалът стартира точно в 20:00 часа в ефира на NOVA, като тази седмица зрителите ще имат възможността да видят цели четири епизода. В сърцевината на сюжета стои контрастният свят на заможната фамилия Боневи.

Основните наследници – Вяра (Луиза Григорова) и Борис (Александър Димов), които не са си говорили от цели 15 години, ще получат неочакваната новина, че трябва заедно да се грижат за семейната винарна на брега на реката. Какви изпитания ще срещнат по пътя си двамата и какви други истории предстои да се преплетат в сюжета на сериала, ще стане ясно в епизодите на поредицата всеки делничен ден от вторник до петък точно в 20:00 часа.

За да отбележи началото на интригуващата семейна сага, официална гала премиера събра целия актьорски състав на продукцията. Част от събитието станаха актьорите Луиза Григорова, Александър Димов, Александър Сано, Христо Петков, Яна Маринова, Анастасия Лютова, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Леарт Докле, Мартина Апостолова, Йоанна-Изабелла Върбанова, Матю Горанов, Никола Додов, Цветина Петрова, Игор Ангелова и Ана Томич.

По червения килим като специални гости минаха и много популярни лица, актьори и инфлуенсъри. Те пожелаха успех на продукцията и заедно изгледаха първите два епизода от сериала.



Четете още: Истинска история: Мъжете не ме възприемат като жена