Автор
Весела Георгиева

Симона Пейчева с нова любов! Вижте кой накара красавицата отново да се усмихва

Бившата световна шампионка по художествена гимнастика и водеща на предаването „Неделни нюанси" по БНТ 2 Симона Пейчева лети на крилете на любовта.

Новият мъж в живота на гимнастичката е Петко Петков, собственик на голяма компания, която от 20 години се занимава със строителство и инсталации на отоплителни, вентилационни и климатични съоръжения, пише "Галерия".

View post on Instagram
 

Казват, че Петков с радост задоволявал всички женски желания на Симона. А на някои от снимките от пътешествията им дори се забелязва брачна халка на безимения пръст на мъжа. Самата Симона също носи годежен и венчален пръстен, но категорично отказва да коментира дали вече не е омъжена за новия си приятел, коментира още "Галерия".

В стари свои интервюта бившата грация признава, че дори да облече бяла рокля, то ще е тайно и без излишна показност.

View post on Instagram
 

Говори се, че Петков се разбира прекрасно с 12-годишния син на Пейчева - Алексей, който тренира футбол от малък. Тя дълго време се опитвала да го откаже от ритането на топка, но след като разбрала, че това не е просто прищявка, която ще мине, го оставила да следва таланта си.

Към днешна дата за момчето футболът е всичко, а той от малък се представя повече от феноменално на терена. Майка му дори му подарила мач на живо в Испания, тъй като бил луд фен на Меси. Алексей е син на Симона и бившата й половинка Горан Петров, с когото се разделят само година след раждането на детето.

View post on Instagram
 

„Може би не бяхме подходящи един за друг, но за сина ми няма по-добър баща от него. Осъзнах, че нещата между нас не са като в началото, че на мен ми липсва нещо. A аз, когато много искам нещо, гo правя, боря се за него и не се замислям за цената, която трябва да платя, за да успея да го имам", коментира преди време в интервю шампионката.

Според слуховете обаче, Симона се разделя с Горан, заради колега в несъществуващата вече телевизия ВВТ, където тя води предаването „Така го правят жените", пише „Галерия“.