Симона Загорова най-сетне се събра с гаджето си Дани Милушев и двамата използваха хубавото време, за да си направят разходка сред природата.

Дъщерята на Глория обяви в социалните мрежи в края на март, че сърцето ѝ е заето от левента, с който обаче въртят любов от разстояние заради вируса. Милушев работи в МВР и в последните месеци бе много зает заради карантинните мерки на правителството. Най-сетне младите са заедно, а Симона е видимо щастлива. С нея обаче на разходката е и нейната най-добра приятелка Никол Тодорова.

View post on Instagram
 

Тя също е певица и участва в „Гласът на България” през 2018 година. Явно е безкрайно близка и на двамата, след като влюбените са решили да бъдат с нея въпреки, че всяка двойка би предпочела уединението след дълга раздяла. В едно от последните си интервюта Загорова сподели, че в момента няма гадже, а единствената ѝ любов в живота е бил бившия ѝ приятел - Симеон. Двамата се разделиха преди две години, но и Симеон дълго не можа да я забрави. Явно обаче нещата при нея са се променили и днес тя направо грее, а усмивката ѝ ясно показва колко е щастлива.

View post on Instagram
 

Симона изглежда в перфектна форма и карантината не се отразява зле на фигурата й. Със същото може да се похвали и прочутата й майка. Глория за пореден път показа перфектно тяло. 46-годишната певица качи няколко снимки от разходката си сред природата в близост до столицата пред дни. На кадрите показа крака и талия като на ученичка.Примата на фолка бе залята от ласкави коментари и въпроси за това как поддържа фигурата си. Глория честно призна, че тежи 57 килограма, което при нейната височина от 171 сантиметра си е манекенско постижение . "Как се поддържа такава фигура?Страхотна си!", попита почитателка на изпълнителката.

"Благодаря ви! Само месце, риба и зеленчуци, по три литра вода на ден, ако ти се прияде сладко, само мед! Всеки понеделник, правя чай, мед и плодове! Спортуваш и споделяш живота си само с готини хора, това е ! Успех ", отвърна певицата.

Четете още: Симона Загорова срази Мис България