Символично: Да те изхвърлят като стари маратонки - сагата Алекс и Дани Петканови се заплита

Даниел Петканов няма време да плаче за жена си Александра, с която се раздели преди близо месец, защото сериозно се е заел да сложи ред в новия си живот. Двамата живеят разделени и докато Алекс се теши с приятелки, сред които Ваня Щерева, все още законният й съпруг се е заел да разчисти гардероба си. Дани показа как е изхвърлил чифт стари маратонки, които носел, когато видял жена си за сефте.

„Тези маратонки са ми на 8 години. Не ги нося от 5. Днес реших да ги оставя да намерят своя следващ притежател. Навремето правих репортажи с тях и са ми сантимент, но гардероб, пълен със сантименти, не води до прогрес", написа Даниел. Hotnews.bg припомня, че Петканов си спечели прозвището Лудият репортер благодарение на Милен Цветков, който го взе в предаването си. Именно на работа той срещна Алекс. Двамата се запознават докато Лудия репортер взима едно от типичните за него интервюта, завършващо с неочаквана целувка с непознато момиче. Е, едно от тези момичета е било именно Александра, за която той се венча в Биг Брадър. Преди това двамата преживяха драматична раздяла.

Преди година семейството мислеше отново за развод, но със серия от видеа в инстаграм направиха обзор на връзката си и в крайна сметка решиха да останат заедно. Този път нещата изглеждат решени, след като Дани изхвърли маратонките, които носел докато срещнал моделката за първи път.