Автор
Woman.bg

Синът на Дейвид Бекъм заби дъщеря на милиардер

Синът на Виктория и Дейвид Бекъм – Бруклин сменя гаджетата си като носни кърпички. Новата тръпка на наследника на футболната фамилия е красавицата Никола Пелц. Тя е дъщеря на американския милиардер Нелсън Пелц. Папараци изловиха заедно влюбената двойка.
20-годишният син на Бекъмови, който има славата на разбивач на женски сърца, успял без проблеми да завърти главата на новия секссимвол на киното.

View post on Instagram
 

Пелц, която е с 5 години по-голяма от Бруклин, официално обяви новата си връзка, след като постна снимка в профила си в Инстаграм. Кадърът, направен в баня, бе придружен с черно сърчице.
Според английските светски издания Бруклин вече се е срещнал със семейството на своята изгора. Репутацията на похотливия син на звездното семейство изглежда ни най-малко не притеснява актрисата от „Трансформърс: Ера на изтребление“ и „Последният повелител на въздуха.“

View post on Instagram
 


Припомняме ви, че миналото лято Бруклин скъса с приятелката си Хана Крос, с която излизаха няколко месеца и връзката им бе сериозна. След раздялата си с Крос, той имаше кратък романс с актрисата Натали Ганцхорн, а после заби колежката ѝ Фийби Торанс.

View post on Instagram
 


Начинът на живот на Бруклин съвсем не се нрави на родителите му Дейвид и Виктория. Близък до семейството разкри пред The Sun, че двамата страдат заради поведението на момчето: „Те са много възмутени от това, което в момента прави синът им. Притесняват се за репутацията му“, сподели източникът на медията.