Джулиана Гани се развежда за втори път - несъмнено това е новината на седмицата, след като самата тя съобщи, че току що е прекратила отношенията си с поредния фитнес инструктор и дори сподели каква е точната причина да го направи.

Едрогърдата блондинка постави истински рекорд, като подава молба за развод два пъти за последните две години. Но явно Гани няма късмет с мъжете и нищо не би я накарало да прости на Илиян, въпреки че двамата имат и дете. Оказа се, че Найденов не е бил никак честен към Джулката и докато тя е във Франция, той е направил опит да ѝ изневери, но уви - чатовете му с друга жена стигнали до съпругата му и до същинска изневяра така и не се стигнало.

View post on Instagram
 

Гани обаче е твърдо убедена, че Илиян е щял да стигне докрай и е имал намерения да го направи. Мис Силикон 2013 поясни, че не е имала никаква представа за случващото се преди да замине и почивката ѝ е планирана много преди да избухне скандала със съпруга ѝ. В момента тя е във Франция, като обясни, че мъжът, с когото е, не е неин интимен партньор, а дългогодишен приятел, с когото няма любовни отношения.

Междувременно Илиян не дава никакъв коментар по темата, но се постара да опровергае обвинението на Гани, че не гледа сина си, а е твърде зает да изневерява, докато детето им е при баба си. Инструкторът се опита да замаже положението, като сподели стори от фитнеса, на което виждаме и малкия Давид. Той обаче май издаде неверния си баща, тъй като няколко пъти повтори женското име Моника и питаше къде е тя. „Тя тренира, но вече си тръгна“, обяснява таткото във фитнеса на момчето си, а фенове гадаят дали това е името на фаталната жена, разделила двамата и защо малкият я познава.

Четете още: Камелия пак взриви мрежата със секси снимка