Автор
Весела Георгиева

Синът на Галена е готов да ѝ вземе занаята

Фолк певицата отсяваше кандидати за новия сезон на "Гласът на България" заедно с 5-годишния си син Александър. В студиото беше също и големият ѝ син Стефан.

По време на старта на музикалното шоу, най-неочаквано на кастингите в публиката бе съпругът на певицата - Галин Анастасов, в компанията на двете им деца - Стефан и Александър. Бизнесменът като цяло избягва медийното внимание през последните години, но заради любимата си жена е нарушил този си принцип, пише HotNews.

View post on Instagram
 

Половинката на певицата не взе думата за разлика от 5-годишния Сашко, който се оказа не само голям сладур, но и потенциална звезда. Без всякакво притеснение момчето пое щафетата от майка си да преценява талантите, които трябва да участват в новия сезон на шоуто. Баткото Стефан предпочете да остане в публиката.

View post on Instagram
 

"Нека да изпее нещо на Рамщайн", отсече към един от участниците Александър и направи знака за хеви метъла. Малчуганът очевидно има различна музикална култура от тази на своята звездна майка, която е една от най-известните фолк певици у нас.

Дара пък призна, че Галена често ѝ изпраща клипчета, в които Алекс пее и то доста добре.