Синът на Иво Карамански и Нели Атанасова пострада сериозно в катастрофа

03 октомври 2021 | 16:50
12173
2
Instagram
2

Синът на тв водещата Нели Атанасова и Иво Карамански е претърпял тежка катастрофа в Нидерландия преди 2 седмици.

За съжаление в инцидента той е загубил лявата си ръка, пише „Уикенд“.

Тежката катастровф с 24-годишния Иво станала на магистрала в близост до град Утрехт, за където той е пътувал с личния си автомобил. Иво заспал от умора зад волана, докато е шофирал, а колата му излетяла от магистралата, преобърнала се е няколко пъти и се е забила в дърво. 

Младежът изпаднал в безсъзнание в следствие на удара и е бил събуден след два дни в болницата в град Утрехт. Откъртена ламарина от колата му е срязала лявата му ръка почти до лакътя и се е наложило тя да бъде ампутирана, докато младежът е бил в безсъзнание. 

Синът на Нели Атанасова е престоял десет дни в болницата, а когато състоянието му било стабилизирано, се е прибрал в България, придружаван от майка си и от втория си баща – актьора Александър Сано, които спешно отпътували за Нидерладия веднага след като научили за пътения инцидент. 

Александър Сано отгледа като свое собствено дете сина на Карамански. Двамата имат силна връзка помежду си - именно Сано насърчи преди години доведения си син да се отдаде на хобито си – музика и композиране. През 2015 г. синът на Иво Карамански започна работа като диджей в столично заведение и до ден днешен си вади хляба като музикален артист, ползвайки творческия псевдоним Сано.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARAMANA (@ivokaramanski)


През 2018 г., малко след като навърши пълнолетие, Иво Карамански – джуниър замина за Нидерландия, воден от любовта си към блондинката Филипа. Иво и следващата висше образование в Хага Филипа обаче се разделиха преди година, малко след като стартираха общ бизнес проект – доставка на домашно приготвена здравословна храна по домовете.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARAMANA (@ivokaramanski)


Това лято синът на Нели Атанасова се прибра в България и пускаше музика на морето в популярни заведения в Созопол, Лозенец и Слънчев бряг. 
 

Коментари

2 тон
  06 октомври 2021 | 07:54 отговор
 

и какво толкова е принудило един милионер да кара до безсъзнание и да спи на волана явно не е чувал за кафето ЯВНО НЕ БОРИСОВ МАГИСТРАЛА ХЕМУС И МОСКВИЧИТЕ СА ВИНОВНИ

 
1
  03 октомври 2021 | 20:33 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени