Синът на Софи Маринова мечтае да стане полицай в Швейцария

Синът на Софи Маринова, Лоренцо, не спира да доказва, че е избрал да върви по стъпките на гласовитата си майка. Той вече има няколко успешни проекта зад гърба си, а сега представя и най-новата си песен "Нещастен". В телевизионно интервю той обаче призна, че парчето съвсем не отговаря на емоционалното му състояние в момента.

Лоренцо се похвали, че определено не се чувства нещастен, защото е възнаграден с прекрасна майка, а песента е само начин да достигне до публиката, благодарение на докосващия текст и музиката. Освен това е изпитвал желание и да се докаже. Синът на Софи изтъкна и че е изключително самокритичен и дори не е доволен от предишния си проект.

А на любовния фронт признава, че в момента няма момиче до себе си. Причината за това е, че сега набляга повече на собственото си разивите и музиката, отколкото на любовта. Лоренцо изненада всички ни и като сподели, че ако не му провърви в музиката, иска да бъде полицай. При това не в родината си, а чак в Швейцария. Софи никак не одобрява този план, тъй като би искала момчето ѝ да се развива в България, но Лоренцо е категоричен, че реализацията в страната ни е наистина трудна.

Четете още: Вижте какви специални грижи полага Гала за котето си (снимки)