Скандал: Любимата на Бен Афлек се целува с друг мъж на плажа (снимки)

За любовта между Бен Афлак и по-младата от него красавица Ана де Армас, знаем от месец март тази година. Двамата се запознали на снимките на филма Deep Water и помежду им веднага се зародила искра.

Отношенията им бързо станаха официални и набират все по-могъща сила през следващите месеци. Дори се говори, че Ана е представила Бен на роднините си.

Звездната двойка може да бъде почти постоянно забелязана по улиците на Ню Йорк, изглежда сякаш двамата актьори просто не могат един без друг. Дори по време на карантината те нарушиха правилата, като махнаха маските си навън, само и само за да се целунат. И това, ако не е истинска страст!

View post on Instagram
 

Но май проблемите в Рая са започнали или поне така си помислиха почитателите на Ана и Бен, след като в мрежата изтекоха снимки как младата хубавица се целува с друг мъж на плажа.

Всъщност, ако се загледате, ще установите че това няма как да е обикновена среща на морския бряг между двама влюбени, тъй като те са облечени подозрително официално, а около тях има и снимачен екип. Оказа се, че Армас е "заловена" в процес на заснемне на реклама за парфюм. А ние се надяваме, че тези снимки няма да се отразят негативно върху отношенията ѝ с Бен Афлек.

Четете още: Вижте Меган Фокс обляна в кръв в спалнята си в София