Автор
Ева Григорова

Скандалната българка Мелани роди детенце на Арън Картър!

Арън Картър е неговата годеница Мелани Мартин са родители!

Техният син се появи на бял свят на 22-ри ноември и носи името Принс Ларик Картър.

View post on Instagram
 

“Спешно секцио след раждане продължило 13 часа, моята годеница е в чудесно здраве, благодаря на Господ и на невероятно сладкия и любящ екип тук” - написа Картър в своя профил в Инстаграм. Принс е безценен, обичам те, сине. Твоята майка също те обича, сълзи падат по телефона ми докато пиша. На тази снимка прерязвам пъпната връв. Толкова се гордея с теб, скъпа. Обичам те с цялото си сърце” - пише още развълнуваният баща.

View post on Instagram
 


Според американския сайт TMZ бременността на Мартин била доста трудна, тъй като тя имала анемия и колит. Медията съобщава още, че семейството на българката е пристигнало в Лос Анджелис за раждането, но семейство Картър са решили да отклонят поканата.

Принс Ларик се роди 17 месеца, след като двойката разкри, че Мелани е претърпяла спонтанен аборт.

“Тя имаше спонтанен аборт заради стрес. Ще си дадем малко време, за да се излекува и след това ще опитаме отново. И двамата го искаме. Сега трябва да се погрижа за нея” - каза тогава Арън в лайв видео в YouTube.

View post on Instagram
 


Двамата се сгодиха миналия юни, след серия от събирания и раздели. Те започнаха връзката си през януари 2020 г., броени месеци след като Картър се раздели с тогавашната си приятелка - Лина Валентина. Арън се впусне в бурна авантюра с българката, която забелязал на работното ѝ място в прочут еротичен клуб за танци зад Океана.

View post on Instagram
 


Връзката между Арън и Мелани е доста бурна - двамата се разделиха през март 2020-а година, поради кавга в дома на музиканта, след която българката бе арестувана по обвинение в домашно насилие. По данни на разследващите малко преди ареста, Мартин е казала на Картър, че е бременна.

View post on Instagram
 


По време на кратката раздяла между двамата, Мелани направи дебюта си в порно сайта CamSoda, където пусна свое секс видео. Двойката обаче бе разделена за кратко и се събра отново през юни същата година.