Скандално: Няма да повярвате с кого е флиртувала Виктория Бекъм

26 септември 2021 | 08:00
6225
4
снимки: Getty Images
4

Виктория и Дейвид Бекъм винаги са били семейство за пример. Нещо повече - те са двойка, чият любов е издържала теста на времето и клюките в медиите. Но дали този път ще успее да понесе поредния удар?

В основата на този нов-стар скандал е водещият Пиърс Морган, чието име стана популярно у нас с изявленията му по адрес на Меган Маркъл. Той плати скъпо за неласкавите си думи към нея, като се наложи да напусне поста си в телевизията. В момента Пиърс си почива от темата с херцогинята, но е взел под прицел друга известна дама и това е точно Виктория Бекъм.

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм

Съвсем наскоро журналистът сподели видео, с което успя отново да зашемети почитателите си. На него се вижда как г-жа Бекъм открито флиртува с Пиърс. Кадрите са заснети в зората на кариерата на Спайс Гърлс - легендарната момичешка банда, заради която Виктория се прочу. Тогава Морган взима интервю от вече бившата спайска, а тя доста умело флиртува с него или поне така е било, ако съдим по думите на журналиста: "Това видео ме връща толкова години назад. Пиърс и Пош (прякорът на Виктория) в редакцията. Сигурен съм, че тя флиртуваше с мен".

Видеоинтервюто е част от филм за групата, който е издаден точно година, след като Виктория се жени за футболиста Дейвид Бекъм. Но по време на заснемането на разговора, тя вече е била негова половинка. Но макар Морган да обича провокациите, той съвсем очевидно се шегува, като споменава, че Виктория се закача с него. Всъщност, нито за секунда не изглежда г-жа Бекъм да проявява симпатии към водещия. Но определено провокацията му отново е успешна. 

Четете още: Анн-Джи изненада със снимки в еротичен сайт

Още по темата

Коментари

4
  01 октомври 2021 | 15:31 отговор
 

 
3
  26 септември 2021 | 14:49 отговор
 

това какво пиянде е, да не ти е в къщата- двойка за пример- хахахаха

 
2 XXX-ГЛЕДАЙТЕ ТОВА
  26 септември 2021 | 14:31 отговор
 

ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров

 
1 За флиртуване не можеше и дума да става,
  26 септември 2021 | 10:21 отговор
 

врътна ми неколко свирки между другото само.

 

Добави Коментар

Най-четени