Скандалът се завихря: Мис България иска извинение от Рита Ора

15 февруари 2021 | 09:20
26116
11
Instagram
11

Последният видеоклип на Рита Ора Bang, заснет в България, се превърна в причина за разгорещени полемики.

Нещата толкова ескалираха, че Мис Вселена България за 2015 г. Радост Тодорова поиска публично извинение от дизайнера на изпълнителката Валдрин Сахити. Негово дело е носията, която Ора носи във видеотау а според Тодорова е необходимо той да върне назад думите, с които се изказа за България. 

До негативната реакция на Сахити, в която той казва, че „България няма да бъде запомнена с нищо в следващите 100 години“ се стигна, след като облеклото му масово бе определено като българска носия.

“Все още чакаме извинение от Валдрин Сахити задето нападна България в коментара, който впоследствие изтри. Би било срамно, ако искаш да представиш страхотната си музика със скандал, с който очевидно си запозната... Снимаш с известни български символи и ги наричаш „традиции на Косово“. Е, и ние сме горда нация и няма да търпим подобна обида дори и да сме твои фенове“, написа Тодорова на Рита Ора под пост, рекламиращ новия й проект. Родната красавица, която преди повече от пет години се прочу със спортсменството си в Мис Вселена, стартира и нов тренд в страницата на певица - #СвободаЗаПокривкатаНаБаба.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

 

Тодорова доби световна популярност в Лас Вегас, когато след грешка от страна на водещия Стив Харви, тя окуражи победителката Пиа Алонсо Вурцбах да приеме короната си. До неловката ситуация се стигна, тъй като американският телевизионер по погрешка вече бе дал бижуто на друга участничка в конкурса.

Още по темата

Коментари

1 фен(бивш)
  15 февруари 2021 | 12:44 отговор
 

Ама ако каже нещо,президента,премиера-МИЛИОН КОМЕНТАРИ.

 

Добави Коментар

Най-четени