След два ковид скандала: Рита Ора ще прекара Коледа в България!

Световноизвестната британска изпълнителка Рита Ора ще прекара декемврийските празници в България.

Според вестник The Sun тя вече е кацнала в София, където ще заснеме най-новия си видеоклип и няма намерение да се връща в родината си за Коледа.

„Тя прекара по-голямата част от годината в работа и се надява да може да се завърне с нови парчета през 2021 г., като в момента снима клип към един от синглите в България“, гласи съобщението на говорителите на Рита Ора. По думите им, тя не желае да бъде в Лондон за Коледа и вместо това си е резервирала „релаксираща почивка“ за празниците.

View post on Instagram
 

Певицата е изпаднала в немилост в родината си след като се забърка в два ковид скандала. Първо тя пътува с частния си самолет до Кайро, където пя в петзвезден хотел. Според настоящите закони във Великобритания, тя е трябвало да се карантинира за 14 дни. Малко след завръщането си на Острова, обаче Ора бе засечена от папараци да се разхожда.

View post on Instagram
 

Съвсем скоро след това певицата с бе глобена 10,000 паунда за партито, което организира за рождения си ден. Тогава тя покани куп звезди на 30-ия си юбилей в лондонски ресторант, което противоречеше на мерките срещу пандемията от коронавирус. Ора се извини и нарече поведението си "непростима грешка".

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.