След 'Ергенът' започва ново шоу 'Момата' с Алекс Петканова? Кой финансира скъпите рокли и букетите за красавицата?

За специална фотосесия, направена в Кападокия, топмоделът и инлуенсър Александра Богданска се изръсила с над 2000 лв. Парите тя дала за пищни рокли, с които се снимала на фона на приказната панорама с понесените в небето балони, научихме от "Галерия".

Посещението ѝ на историческа област в Централен Анадол, е била част от пътешествието на красавицата в Турция, закъдето тя замина преди две седмици.

View post on Instagram
 


По време на престоя си тя е била в компанията на носителката на титлата "Лейди България“ и дългогодишен кадър на предаването "Папараци“ - чаровната и талантлива Елизабет Методиева, в това число и на популярнатата инфлуенсърка Йоана Йоко.

Междувременно брюнетката качи снимка със загадъчен пост, в който намеква за предстоящо предаване на име "Момата". На фотоса, който е направен в Гърция, красавицата е заобиколена от седем огромни кошници с червени рози.

View post on Instagram
 

"Уж дойдох на почивка, а се озовах на снимките на "Момата" - ново женско риалити. Очаквайте скоро!", е написала към кадъра бившата на Дани Петканов.

"Явно някой е превел неправилон от гръцки като "момата" заглавието на гръцкото риалити "Разведена с дете", коментира с ирония последовател на Алекс.

А дали думите ѝ са шеговита закачка с предаването "Ергенът", което тече в момента по bTV, или наистина скоро ще станем свидетели на женската версия на шоуто, в която за една жена ще се борят няколко мъже, предстои да разберем.

Четете още: Ергенът призна с какво може да го спечели Жената