Автор
Христина Кирилова

След като изправи всички на нокти: Мария доказа, че се е върнала при Миро (снимка)

Точно месец, след като фолкдивата Мария е била безмилостно бита от третия си съпруг, Мирослав Соколов, чийто прякор е Миро Дзвера, тя показа, че се е върнала при него. И си е все така щастлива и заобиколена от лукс.

След като цяла България се изправи на нокти, а колегите ѝ от попфолк средите ѝ оказаха морална подкрепа, певицата отново запя старата песен и реши да демонстрира семейното си щастие с Миро. Самата тя така и не пожела да коментира публично темата с побоя, макар и съпругът ѝ да бе задържан и да беше официално потвърдено, че я е заплашвал с убийство и не ѝ е посегнал за първи път.

Той беше пуснат под гаранция срещу 2000 лв. и очевидно отношенията им отново са изгладени. Вчера тя подсказа, че са се събрали отново, като публикува две сторита как се вози в колата му и дори насочи камерата към него, като не показа лицето му, а единствено ръката с тузарския му часовник.

Има слаба вероятност мъжът до Мария да не е Миро, но по-скоро фолкдивата за пореден път е простила на съпруга си в името на луксозния начин на живот.

Четете още: Защо Пам напусна Ергенът?