Мартин Карбовски се мести в друга телевизия, след като стана ясно, че договорът на предаването му „Втори план“ по bTV, който изтича в края на годината, няма да бъде подновен.

Според таблоиди роля за решението от страна на телевизията да прекрати отношенията си с журналиста до голяма степен е изиграл сексскандалът с дизайнерката Миглена Каканашева.

View post on Instagram
 


Припомняме, че миналия месец Мегз обвини Карбовски, че я е изнудвал за секс, за да продължи да участва в предаването му, в отговор на което журналистът заяви: „За първи път ми се случва някой, когото съм снимал, да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медийния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам.“

И докато от bTV не сочат конкретно скандала с Каканашева като причина за спирането на предаването „Втори план“, оказва се, че водещият водел тайни преговори от месеци с медията на Дългия – 7/8. Плановете на двамата включвали не само съвместна дейност на екран, но и общи изяви на политическата сцена, като част от "Има такъв народ“, партията на шоумена.


Не е известно дали новото предаване, което отразяваше съдбите и неволите на хората, и най-вече на маргинали и аутсайдери, ще запази същото си име и тематика, но със сигурност се твърди, че в момента двамата обсъждат детайлите около него.

Шоуменът вече потривал доволно ръце от сключения пакт с Карбовски, считайки, че така ще продължи стратегията си да отмъщава на бившите си шефове от bTV, пък пише „Марица“. Дали и колегата му ще последва примера на Трифонов и ще започне да вади кирливи ризи на досегашните си работодатели, предстои да разберем.

Близки на Мартин Карбовски обаче го посъветвали да бъде нащрек, влизайки в кошера на Дългия, за да не останат надеждите му за кариера попарени и накрая да се озове без рейтинг и слава, буквално на улицата. От Show.bg. пък твърдят, че близки на Карбовски посъветвали журналиста да бъде предпазлив, постъпвайки на работа при Дългия и да има едно наум, когато влиза в преки отношения с него.

Четете още: Карбовски аут от bTV заради сексскандала с Мегз

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.