Автор
Весела Георгиева

След скандалния развод: синът на Ваня Костова срещна нова любов

Единственият син на ангелогласната Ваня Костова, която почина на Гергьовден миналата година, се носи на крилете на любовта. Боян Михайлов призна, че има нова жена до себе си, но не пожела да разкрие повече подробности.

Романът им е започнал съвсем скоро, а двамата са неразделни и са се посветили на романтични обиколки из забележителни места в страната.

Боян преживя тежък развод, станал причина за още по-тежки думи и обвинения. Той дори стигна до съд за родителските права над дъщеричката си Ванеса, пише "Ретро".

Боян и Стефания се разделиха след 8-годишен съвместен живот с гръм и трясък. Тогава Ваня Костова зае страната на сина си и го приюти в своето жилище.

В момента Боян и Стефания продължават да споделят грижите около детето. Говори се, че бившата му половинка също има нова любов...

Макар че е наследил гласа и таланта на майка си, под натиска на Ваня Костова, Боян завършил медицина и сега работи в столична болница. В същото време той не се е отказал от сцената, въпреки че участията му не са толкова чести.

Изключително талантлива е и малката Ванеса. Момиченцето е наследило тембъра на прочутата си баба и със сигурност ще жъне успехи на сцената, коментират запознати.